Vakman voor snoeiwerken

Zorg ervoor dat uw tuin steeds in optimale conditie verkeert en besteed uw snoeiwerken in Oudenaarde uit aan een echte professional. Dankzij Tuinen Yordi hoeft u zich niet zelf aan gevaarlijke karweien te wagen om bomen en hagen te snoeien: als echte tuinspecialist zorgt hij ervoor dat alle snoeiwerken vlot, veilig en goed gebeuren. 

Snoeien van bomen

Tuinen Yordi beschikt over alle materiaal en kennis om uw bomen optimaal te verzorgen: het verwijderen van dode takken, omgewaaide bomen of bomen die getroffen zijn door ziekte is voor hem een fluitje van een cent. Laat uw tuin regelmatig nakijken en voorkom vervelende problemen: deze ervaren tuinman weet immers uitstekend in te schatten welke bomen onderhoud nodig hebben zodat ze nog lang en veilig in uw tuin kunnen blijven staan. Het houtafval kunt u laten afvoeren, of laten verhakselen ter plaatse.

Snoeien van hagen en struiken

Ook voor het snoeien van hagen en struiken in alle formaten kunt u terecht bij Tuinen Yordi: zowel seizoenssnoeiwerken en onderhoudssnoei van hagen en heesters als vormsnoeien van buxus, taxus, palm... behoren tot de mogelijkheden. Deze tuinman kunt u inschakelen voor eenmalige snoeiwerken in het kader van een groot tuinonderhoud, maar ook voor regelmatig bijsnoeien staat hij steeds voor u klaar. Bovendien wordt al het snoeiafval afgevoerd, zodat u geen enkele hinder zult ondervinden.

Andere tuinwerken

Tuinen Yordi uit Oudenaarde is niet alleen uw specialist voor snoeiwerken, ook voor tuinaanleg en het uitvoeren van bestratingswerken voor oprit en terras is dit de vakspecialist die u zoekt.

Neem gerust contact op indien u uw tuinplannen eens onder de loep wilt nemen, of indien u op zoek bent naar een vakman voor tuinonderhoud en snoeiwerken. Hier kunt u alvast een eerste indruk opdoen van de mogelijkheden.