Professionele tuinaanleg van A tot Z

Voor de mooiste tuinaanleg in Oudenaarde en omstreken kunt u terecht bij Tuinen Yordi. Als tuinaannemer met veel ervaring weet hij voor u de allermooiste tuinen te ontwerpen en te realiseren. Ook voor alle onderhoud en snoeiwerken kunt u op hem rekenen: bij deze tuinspecialist in hart en nieren is uw tuin in goede handen.

Unieke tuinontwerpen

Tuinaanleg is een kunst op zich: op basis van expertise en ervaring gaat Tuinen Yordi voor u aan de slag om het beste tuinontwerp, geheel op maat van uw wensen en uw tuin, op te maken. Daarbij wordt niet enkel rekening gehouden met het aanplanten van mooie bloemen, struiken en bomen, maar ook met de bodemgesteldheid, het aantal zonuren en de grootte en indeling van uw tuin. Alle aspecten in rekening gebracht, bekomt u zo het allerbeste ontwerp voor uw droomtuin.

Kleine en grote tuinen

Voor Tuinen Yordi is geen project onmogelijk: van kleine, compacte stadstuinen tot weidse villatuinen, van klassieke en romantische tuinen tot strakke parktuinen... het kan allemaal. De jarenlange ervaring van deze tuinspecialist zorgt ervoor dat u steeds een tuin krijgt die perfect bij uw woning en de rest van uw buitenomgeving past. Ook voor het aanleggen van een oprit of een terras, de integratie van waterpartijen en buitenverlichting en het plaatsen van een degelijke omheining behoren tot de mogelijkheden.

Tuinwerken van A tot Z

Tuinen Yordi uit Oudenaarde verzorgt uw tuin tot in de puntjes: van ontwerp tot tuinaanleg en zelfs het onderhoud van uw nieuwe tuin. Dankzij deze professionele tuinman kunt u het ganse jaar door genieten van een paradijselijke tuin die straalt van gezondheid.

Ontdek hier alvast enkele realisaties en aarzel niet om een vrijblijvende offerte voor tuinontwerp en tuinaanleg aan te vragen.