Klein en groot tuinonderhoud

Tuinen Yordi is uw ideale tuinman voor alle tuinonderhoud in Oudenaarde en omstreken: dankzij zijn jarenlange ervaring en passie voor groen weet hij elke tuin de perfecte zorgen geven. U geniet het hele jaar door van een mooie, verzorgde tuin, zonder dat u er zelf ook maar het minste werk aan heeft.

Tuinonderhoud op maat

Bij Tuinen Yordi zit u goed voor alle tuinonderhoud: heeft u weinig tijd om uw tuin te onderhouden, beschikt u niet over de juiste kennis of bent u moeilijk te been? Deze tuinman heeft de perfecte groene vingers om uw tuin in een handomdraai weer helemaal in orde te brengen. Het maaien van grasperken, onderhouden van borders, snoeien van bomen, hagen en struiken, bestrijden van onkruid en ziekte... hij doet het allemaal.

Inzaaien en aanplanten

Ook wanneer uw tuin nood heeft aan nieuwe, gezonde planten of uw grasperk aan vervanging toe is, kunt u rekenen op het vakmanschap van Tuinen Yordi. Van tuinontwerp tot de complete heraanleg van bloemenperken en het inzaaien van nieuw gazon: hij behartigt het met veel plezier. Ook voor grotere buitenwerken, zoals de aanleg van een terras of een nieuwe oprit, kunt u op zijn expertise rekenen.

Onderhoud zonder zorgen

Dankzij de complete service van Tuinen Yordi uit Oudenaarde hoeft u zich geen zorgen meer te maken voor het onderhoud van uw tuin. U kunt kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt, maar ook voor onderhoud op regelmatige basis. Geheel op maat van uw wensen en de behoefte van uw tuin krijgt u het perfecte schema voor uw tuinonderhoud.

Hier kunt u alvast enkele voorbeeldtuinen terugvinden. Laat gerust een bericht na indien u meer informatie of een offerte voor tuinonderhoud wenst te ontvangen.