Aanleggen van oprit en terras

Tuinen Yordi is uw specialist voor alle tuinwerken en tuinonderhoud: voor het aanleggen van een mooie tuin, een waterpartij of een nieuwe oprit of terras in Oudenaarde is dit dus dé referentie om uw werken met een gerust hart aan toe te vertrouwen. Zijn passie voor tuinaanleg resulteert keer op keer in de mooiste projecten.

Van klassiek tot modern

Of u nu een traditionele, klassieke bouwstijl verkiest of gaat voor een hypermoderne woning, Tuinen Yordi weet de aanleg van uw oprit en terras zodanig af te stemmen dat alles één mooi geheel vormt. U krijgt daarbij deskundig advies inzake materialen en afwerking, zodat uw buitenomgeving perfect aan uw wensen voldoet en toch geheel in lijn is met uw bouwproject.

Betaalbare kwaliteit

Tuinen Yordi heeft alle kennis en ervaring om uw bestratingswerken vlot en precies uit te voeren. Als gemotiveerde tuinaannemer verzorgt hij al jaren de aanleg van tuinen en buitenverhardingen in de regio. Hij weet perfect de juiste materialen aan te prijzen, die een goede kwaliteit en duurzaamheid kennen en toch betaalbaar zijn: hier krijgt u de juiste kwaliteit aan een correcte, lage prijs.

Oneindig veel mogelijkheden

Van natuursteen en keramische tegels tot klinkerwerken, siergrind en nidagravel... de mogelijkheden voor het aanleggen van een oprit, terras of pad zijn bij Tuinen Yordi nagenoeg oneindig. Rekening houdend met uw wensen en budget maakt deze tuinaannemer voor u een tuinplan en kan hij zelfs zorgen voor het afwerken van uw bestrating met beplanting, omheining of tuinverlichting. Ook voor tuinonderhoud en snoeiwerken kunt u op hem rekenen.

Ontdek hier het vakmanschap van deze tuinspecialist uit Oudenaarde en vraag gerust meer informatie of een vrijblijvende offerte voor bestratingswerken.